• Ви знаходитесь тут:

  • Головна
  • Новини
  • З 25 січня 2021 року середня загальноосвітня школа I-III ступенів №42 м.Києва переходить з дистанційної форми навчання на очну!

З 25 січня 2021 року середня загальноосвітня школа I-III ступенів №42 м.Києва переходить з дистанційної форми навчання на очну!

2021-01-22

Шановні учні, батьки та вчителі!

З 25 січня 2021 року середня загальноосвітня школа I-III ступенів №42 м.Києва переходить з дистанційної форми навчання на очну!
Заняття розпочинаються о 8 годині 30 хвилин згідно з розкладом
Відповідно до правил поведінки здобувачів освіти в нашій школі учні зобов'язані приходити до школи за 10-15 хвилин до початку занять
Одночасно інформуємо про те, що з 25 січня продовжують діяти обмежувальні протиепідемічні заходи для закладів освіти, визначені постановами Кабінету Міністрів та Головного державного санітарного лікаря України.
Шановні батьки! Навіть при найменших ознаках захворювання (нежить, кашель ,біль у горлі) або за наявності температури, діти мають залишатись вдома. Вам необхідно негайно звернутися до лікаря та повідомити про це класному керівнику!
Нагадуємо про те, що без маски вхід до школи заборонено!
Переконливо просимо учнів дотримуватись протиепідемічних правил і норм, регулярно мити руки з милом, учням 5-11 класів обов’язково одягати на перервах маски
Бережіть себе! Бажаємо всім міцного здоров’я!
Адміністрація СЗШ №42 м.Києва
Кiлькiсть переглядiв: 330